Rovatok

FWS hírek

Minden, ami FWS :)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Dr.House levele

2008.09.30. 13:54 :: Vanda[I.M.]

 Levelem, nem a SIFI győzelméről szol, hanem a vég eljöveteléről. Úgy gondoltam ideje elkezdeni megfogalmazni utolsó leveleimet, remélem ezután még tudok írni egy gratuláló levelet, de egy megköszönöm levelet mindenkép fogok.
Ezen a héten véget ér az s4 szerver. A szerver 2007 október 31-én indult, lassan 11 hónapja. Ki hogyan mit csinált? lassan itt az ideje a mélázásnak, nosztalgiázásnak. Ha nem emlékszel pontosan mikor milyen lépéseket tettél, a travian.ws meg tudod nézni. Keresd ki a magyar s4 szervert, írd be a neved, és katt az eseményekre.
Ha ránéztek a WW fülre a statisztikák között, láthatjátok, hogy jelen állás szerint, az FWS szövetség, amelyben a SIFI oszlopos tag, 3 szint előnnyel áll. Ez az előny, ha továbbiakban is fennál, akkor meghozhatja részünkre a hőn áhított sikert. Én nem bízom el magam, nem kiabálom el, hogy kész, nyertünk. Azzal még ráérek. Ne feledjétek, a mérkőzés még megfordulhat. Holnap-holnapután, amint visszaérnek támadóim, akiket felesleges beküldeni a csodába védeni, utolsó útjukra küldöm el. Utána nem marad más, csak a várakozás, és figyelés. Kereskedőim non stop úton vannak, még gyártok védőket, de lassan már az is abba marad.
Amit tudtunk beküldtünk, dolgunkat lassan befejezetnek kell tekintsük. Próbáljátok meg az utolsó percig járatni a búzával a kereskedőket Areshez, és az 1 órai nyersit se felejtsétek el.
Tudjuk, hogy mindkét ellen szövetség, még egy próbálkozást fog tenni, az elsőbbségünk ellen, remélem ebből a csatából is győztesen kerülünk ki.
Az elmúlt időszak mozgalmas volt. Összefoglalni elég nehéz, de az biztos, h minden klán derekasan állta helyét. Az FWS szövetség által indított 4 csoda idejekorán átcsoportosult Ares csodája alá, ami egy szükséges és fájdalmas lépés volt. Indultak részünkről csoda beütések mind a SOL mind a SOF ellen. Ezek nagyja sikeres támadás volt, ebből eredendően a SOF 2 nagy csodája leállt, a SOL csodájával szemben pedig 3 szintes előnyt sikerült szerezni. A 13 tervből 5 kivételével mindegyiket elhoztuk. Az utolsó 5-re vonatkozóan is voltak próbálkozások, de mozgó tervet nehéz begyűjteni. Sokszor kellet élnünk furfanggal, turpisságokkal, megtévesztésekkel. Összességében el tudom mondani, h a jól felépített, átgondolt, és kihasznált haditerveknek köszönhetően, minden várakozásunk teljesült.

Amikor a csoda 100 szintje is felépül, a támadások, mozgások le állnak. Egyfajta üresség marad helyébe. Sem építeni, sem támadni, sem kereskedni a továbbiakban nem lehet. Egyedül csak a levelezések fognak működni. Biztos vagyok benne, hogy a csodák kapui is meg fognak nyílni. Remélem, hogy a szerver leállásával az ellenségeskedés is le fog állni, senki ne feledi, hogy ez egy játék. Az ellen szövetségek nem ellenségeink, és a végjáték után barátságos levelek fognak keringeni. A szervert még kb 2 hétig lehet után látogatni. Aztán eljön egy olyan pillanat, amikor minden delete.

Hajrá SIFI, hajrá FWS

6 komment

Címkék: fws

A bejegyzés trackback címe:

https://sifihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr43688923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIKRO 2008.09.30. 18:23:16

:( azért ez elég lehangoló levél volt :(((

WaseK 2008.09.30. 19:11:09

Azért 11 hónapi összezártság -mert ezt már nevezhetjük annak- után, mindig lehangoló amikor ennek vége. Olyan embereket ismerhettél meg név nélkül akikkel az életben szinte soha nem futottál volna össze. Talán párral tartani fogod a kapcsolatot később, de a többségünkkel soha. Ez a blog is elsüllyed majd a nagy tetteinkkel együtt.
De ez így van rendjén a világ nem áll meg és kiszállni sem lehet :)
Ezek a napok már a búcsúzásról szólnak és a szép emlékek felidézéséről. A szép emlékek sokáig megőrződnek, a rosszak megszépülnek.

És mindenki kicsit több lett, hogy ebben a csapatban volt! Én ezúton köszönöm ezt meg nektek :)
Köszönöm!

hari 2008.10.01. 08:03:19

Ennél azért kicsit árnyaltabb a helyzet. Többen nem csak a net-en, hanem telefonon és akár személyes találkozókkal is tartják a kapcsolatot. Sőt egyre többen tűnnek fel a klánháborún meg gondolom még máshol is, ahol egy lassabb játékmenet mellett, továbbra is együtt lehetnek.

És ki tudja, hogy egy hosszabb pihenő után nem hangzik-e majd valahol újra fel a "banzaiii" :)

MIKRO 2008.10.01. 08:04:02

Természetesen én is köszönöm nektek! Mindenkinek! - már már lehet közhely....de nem baj jó volt veletek játszani...
De nem temetni kell hanem jóra emlékezni! Nem a csendes búcsúzás, ez nem valaminek a vége! Hanem akármi is lesz, akárhogy is fejeződik be a játék, mi egy győztes csapat része vagyunk. Mindannyian. Mint a szorgos kis hangyák. És ha valaki hallod erről beszélget akár az utcán, akár a buszon azt mindenképpen elmondhatjuk mindannyian, hogy voltunk abban a travian nevű játékban a toppon. Volt bennünk annyi erő és még így ismeretlenül is annyi összetartás, hogy egy célt kitűzve magunk elé - olykor olykor keserves klikkelgetések árán, hogy egyáltalán idáig eljussunk...
És mégegyszer nem búcsú, hanem ünnep....

Ottó (doki) 2008.10.01. 15:42:59

Szépen szoltál mikro... Az igazság az, nem gondoltam hogy levelem felkerül a blogra :) A játékban jöttek visszajelzések, hogy szép levél, stb.

Csak szolni akartam, hogy ne érjen váratlanul senkit, amit tud tegyen meg előtte, mert utána már nem lehet. Asszem még a profilt tudod szerkeszteni, de pl. klánba belépni már nem lehet. Jah... :) és az MH utána is tud zárolni :). Persze sok értelme nincs, de a mocskolodást nem szabad türni.

fájó igazság 2008.10.02. 13:50:47

Hadba mentünk
Hadba gyúrtunk
Előre a csatába
Győzelmes Világcsodánkba

Nyeltünk.
Nyertünk!?!
S,végig reméltünk.
Mi soha sem henyéltünk!

Együtt húztuk az igát.
Ütöttük vágtuk az ellen csapatát.
Toltuk a taligát,
Miközben bámultuk káprázó szemmel gépünk monitorát.

Hátunkon most a szőr fel állt.
A reményünk valóra vált.
Nyelve,nyögve,szenvedve de elértük a NAGY CSODÁT.

Közben fogtuk egymás kezét mint hű barát,
Közössen szorongatva ellenfeleink torkát.

Verseink dala messze száll és szállt.
Sok jó csapat szelleme az égiekhez talált.
Sirva vigadunk, mint minden magyar
S remélem találkozunk még ,bár biztos mindenkit messze sodor e csodálatos diadal.

Földre szállva ismét egyesülünk,
Senki sem szálhat szembe most már velünk.
Győzni fogunk mindörökre.
Köszönöm hogy veletek küzdhettem mindjájunk örömére és emlékezni fogok győzelmünkre.

Tisztelettel búcsúzom tőletek dicső vezérek
Köszönöm ,hogy veletek most már vígan henyélek....:)
Baráti üdvözlet minden kedves csapattársnak

Bindzsula
süti beállítások módosítása