Rovatok

FWS hírek

Minden, ami FWS :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ragyogás - helyzetjelentés

2008.08.24. 04:01 :: Vanda[I.M.]

 

Sziasztok!

Hiéna csodafalujából, RAGYOGÁS faluból jelentkezem.

Miközben az origó környékén a Regnummal folynak a kemény harcok, jelentem csodafalunk szépen épülget:) Ragyogás falu a legkisebb volt, mikor a nataroktól a mi kezünkre került, ehhez képest elég szépen felhozta magát. Most Taspi mindjárt lehurrog, hogy nem a népesség számit, igaza is van, de akkor is.. RAGYOGÁS erősödik :P

Sokan kértetek logokat a támadásokról, melyeket ígéretünkhoz híven be is fogunk rakni ide nektek, de jelentősebb seregről még egyelőre nincsenek hírek. Támadás folyamatosan jön RAGYOGÁSRA, de egyelőre kisebb öngyilkos hajlamú párszáz fos támadóink voltak. Ha ezekre is kíváncsiak vagytok, jelezzétek és előkotorom a linkeket:)

Maga a csoda építése még nem kezdődött meg,  jelenleg a falu kiépítése zajlik, de ami késik, nem múlik.

A védő és a búza folyamatosan érkezik minden klánból, szövetségeseink kitesznek magukért, ezért köszönet nekik:)

Búzaügy.. átnéztem a statisztikát. Rengetegen külditek és rendszeresen, és ez jó. Viszont valamit változtatnunk kell a küldési rendszeren. Megkérnek mindenkit, hogy ha teheti, próbálja napszakokra időzíteni a búzát. Mindenki önzetlenül küldi útjára a kereskedőket, megpakolva az értékes szénával, de a csodánk magtára bizony véges. Így alakul ki az a kellemetlen felállás, hogy egyes napszakokban túlcsordulás, másik napszakban élelemhiány lép fel.
A kritikus időszak jelenleg a hajnal 4 és dél közötti időszak. Ilyenkor érkezik be kevesebb szállítmány, így akadnak lyukak a védők ellátásában. Mivel nagy mennyiségű védelemről van szó, pár perc üres magtár is vedők ezreinek éhenhalását jelenti.
Minden kezdet nehéz, ez az éhenhalás minden csodafaluban jelen van, de bízom benne, hogy mi ezt is meg tudjuk oldani, és egy kis odafigyeléssel be tudjuk tömni azokat a lyukakat. Sok embertől kapjuk 10-15-20 K-s csomagokban a bázát, ha ezt elosztanák ezek az emberek a nap négy szakaszába, lehet kevesebb menne kárba, és kevesebb lenne a lyuk az ellátásban. Aki nem tudja megoldani, hogy apránként adja fel, az jelentkezzen nálam, és megbeszéljük mikor van általában online, és ezen időn belül melyik lenne a legalkalmasabb időpont ha küldené, hogy minél kevesebb menjen kárba.

Nagyjából ennyi a mai helyzetjelentés. Jelenleg épül a nagyraktár, nagymagtár, valamint egy jó pár támadás tart felénk. A legközelebbi 19 óra múlva csapódik be. Hiába... messze vagyunk a világ végen:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sifihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr84629958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dolficica #falka°# 2008.08.24. 09:46:05

nagyon jó lelkesitő a jelentés körbe is küldtem de csatajelentéstis teyetek fel a hiénánál mert nagyon hiányolják a klánban.

Vanda[I.M.] · http://s4.travian.hu/spieler.php?uid=1973 2008.08.24. 14:04:38

Eddig tenyleg nem volt jelentosebb sereg ami tamadta volna,.Csak olyanok amit parszaz max ezer vedovel meg lehet foni.Ma ejjel nem mert hulla vagyok, de holnap kikeresem azt a par logot es felrakom:)

[N]ympha 2008.08.25. 22:35:29

Nagyon jó ez a helyzetjelentés, körlevélben elküldtem én is :)

Jó lenne többször kapni híreket.

Vanda[I.M.] · http://s4.travian.hu/spieler.php?uid=1973 2008.08.27. 04:27:17

Igazabol nem korlevelben kellene kikuldeni, csak beharangozni, hogy jojjenek ide a tagok:)Igy kozvetlenul toluk hallhatnank azt is mire kivancsiak, illetve ha otletuk van azt is leirhatnak.Csapatepito jellegu lenne az egesz blog:)
süti beállítások módosítása