Rovatok

FWS hírek

Minden, ami FWS :)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ragyogásbol jelentem - utolsó pillanatkép

2008.10.02. 23:52 :: Vanda[I.M.]

Sziasztok!

Miota Ragyogas lekerult a focsodak listajarol azota nem jelentkeztem, de most egy utolso bejegyzes erejeig klavit ragadtam.Ugyanis, Ragyogas epitoi neveben mindenkepp szeretnem megkoszonni annak a par embernek az onfelaldozo munkajat, akik az utolso pillanatig Ragyogast is tamogattak nyersanyaggal, vedokkel, buzaval, annak ellenere hogy sokan nem neztek jo szemmel, hogy a beutes utan is tovabb epitjuk.

Sokan ertetlenkedtek szovetsegunkon belul hogy miert nem allunk le vele.Mit feszul Hiena a kis csodacskajaval.Ugy vettek hogy paran hatat forditunk a szovetsegnek, es - ez most tudom nevetsegesen hangzik, de egyesek valoban igy gondoltak- hogy a nyeresre torekszunk.Volt olyan SIFI vezeto is, aki egyenesen ellensegnek vett minket, es karorvendve irta ma a levelet, hogy nelkulunk is nyertek.

Nos...a felreertesek elkerulese vegett elmonadnam, hogy nem nelkulunk nyert  a FWS! Ragyogast huztuk, mert bennunk ott volt a felsz, hogy mi van, ha Arese nem eleg? Mi van ha beverik esetleg, es nem lesz semmi a tarsolyunkban hogy egy dobogos helyet szerezzen szovetsegunk a vilagcsodaval.Termeszetesen Ares volt a fo tamogatott az IM reszerol is, de ezt talan A Csoda epitoi is meg tudjak mondani a ketelkedoknek.Ragyogas felhuzasaval azt hiszem Arestol nem lett megvonva semmi.Olyan tagok tamogattak a csodat, akik ot oran belul voltak a csodafaluhoz kereskedokkel, es nem akartak 30+ orakra elkuldeni a buzat, nyersit.Koszonhetoen tamogatoinknak mondhatni jatszi konnyedseggel huztuk fel Ragyogast a negyedik helyre, mely szerintem a tamogatok szamat tekintve nagyon szep eredmeny.Es ciki vagy nem ciki, ez is a WFS- é;)

Bejegyzesem cime "utolso pillanatkép" lett, ezert beteszek egy utolso kepet nektek a mi kis csigácskánkról:)

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sifihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr72693620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hari 2008.10.03. 05:44:40

'es nem akartak 30+ orakra elkuldeni a buzat, nyersit'

csak ezt az egy mondatot nem értem, a többi OK

WaseK 2008.10.03. 08:01:28

Ja, én se akartam Areshoz szállítani 7-9 órákra, mert Devas itt volt 1 órán belül. De miután beütötték és a döntés Ares volt elfogadtam és mentem messze.
Én ezt nem hangoztatnám, hogy a központi döntést egyesek képtelenek voltak elfogadni.
Azok nem érdemesek az FWS szövetségbe, ennyi...

fájó igazság 2008.10.03. 08:07:33

Kár vitázni...köszönet illet minden csapattársat ..bármelyik csodában is vett részt ...a lényeg...együtt nyertünk..és ez a lényeg
üdv bindzsula

Vanda[I.M.] · http://s4.travian.hu/spieler.php?uid=1973 2008.10.03. 10:15:40

hari: 30 orara kereskedokkel..ez azt jelenti hogy hatvan ora oda vissza.Szamold ki mennyit jelentett volna szamukra a travizas.haromnaponta belep es elkuld i a kereskedoket.Mindemelett azert gondoljatok arra is, hogy par valamit ott is megfogtunk, ami nem a focsoda ellato falvainkra ment.Azonkivul meg az ellent is sikerult kicsit megzavarni, gondoljatokl csak az utolso ket nap Solarisos koruzijeire.Vagy arra a Hiena elleni hadjaratra, mellyel a csodaja epuleset akartak akadalyozni.Amig velunk szorakoztak, addig sem massal.

De mondom itt foleg a felsz volt reszunkrol, hogy mi van ha Arest megis beutik.Lasd: a SOF peldajat. Jr.Roy csodajat nem huztak nagyon sokaig, csak a NIP klan epitgette, mig a SOF egesze egy csodara koncentralt.Aztan mikor azt beutottek, attelepedtek egy masikba.Es csak amikor annak is annyi lett, akkor kezdte az egesz SOF JR.Royt is tamogatni.Akkor derult ki hogy bar JR.Roy addig az egyetle csoda volt akit nem hatraltattak rombolassal egy percig sem,meg csak a rakik sem voltak nala kiepulve.Ha par embert idejeben raallitanak arra, hogy titokban de Jr.Royt tamogassa nyersivel, ok allnanak most a dobogo masodik helyenel, es nem biztos hogy ket nap elonyunk lett volna vele szemben.
Ezeket csak azert irtam le, hogy ne az legyen bennetek, hogy nem tamogattuk Arest.Mellesleg ez latszik abbol is hogy a top 100 vedo kuldo kozott amit Ares a profiljaban kihozott, a sifibol az IM all az elso helyen.(Persze itt megjegyzem, azota mar megbeszeltuk hogy a listat realisan lehetetlen osszeallitani, mert abba a harcolt egysegek szama es az ehenhalt egysegek szama nincs beszamitva.)

Ala74 2008.10.03. 22:24:44

30 órákról nem csak ők küldözgettek nyersit, sokan mások is, érdekes módon nekik ez sikerült. És lehet 30 óráig utazik, de sok katonát megment az éhenhalástól, növekszik a védőmennyiség, nehezebb beütni a főcsodát, tehát nagyobb esély van a győzelemre. Ezt leginkább a végére kell érteni, 40-es szintnél nyilván nem ez a képlet.

És igen, jr.royt húzták, mert őt nem ütötték be. Kár vele példálózni, asszem. Hiénát beütötték, csúnyán, és csak azért gondolhatták egyesek a 70-es-80-as szint környékétől, hogy érdemes tovább húzni, mert nem látták át a helyzetet. A helyzet márpedig az volt, hogy vagy Ares csodájával nyerünk, vagy nem nyerünk. Össze meg senkit nem zavart, hogy hiéna csodája épülget, mert azt hiszem, aki megtervezte a hadműveleteket az ellenből, ugyanúgy tisztában volt vele, hogy az a csoda nem fog nyerni..
A hiéna elleni hadjárat meg a tekercsekről szólt, nem a csodáról. És akkor se lett volna sok különbség a végjátékban, ha nem hiénára mennek azok a seregek.

Ideje lenne végre belátni, hogy hiéna csodáját a vége felé építők a hiúságuk miatt építették.

A komplett Shead és FBI vezetés ellenezte ezt az egészet, de az építők egyik fülén be, a másikon ki.

A többiről nem szólva.

Legalább ne reklámozzuk, hogy butaságokat csináltunk!

Azazel [FBI] 2008.10.03. 22:35:33

Teljesen egyet értek Alával...
Egy kiegészítés még: könyörgöm, legalább a szövetség neve legyen jól leírva! FWS... Nem pedig WFS :S

mercedesz669 2008.10.04. 14:39:08

Eddig nem írtam ide, utolsó 3 hónap kiszedte minden energiámat, de nyertünk, jó volt! :)

Tegnapelőtt még azt mondtam, soha többé travian, tegnap megkerestem a talán még létező acc-jaimat más szervereken. Hát most s7.
De akármelyikőtök is tovább megy: aki nyerni akar, csak egy szerver!
Így is a Csoda felépülése után pár órával már hiány-tünetek... Vagy egész emberként állsz ki a csapatod mellett, vagy ne vállalj semmit.
Köszönöm mindenkinek, aki kitartó és aktív volt, akik megértették, hogy a kommunikáció a siker alapja!

Merci :)
süti beállítások módosítása