Rovatok

FWS hírek

Minden, ami FWS :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Előre SIFI!

2008.09.05. 00:33 :: Azazel [FBI]

Sziasztok!

Szeretnénk eloszlatni a kétségeket és tisztázni egy pár dolgot.
Amiért legtöbben aggódtok és hangot emeltek: még nem kezdtek el látványosan épülni a SIFI csodák… ennek több oka is van.
- Többek között a „csodaépítési technikánk”: minden épülethez kell egy bizonyos raktár kapacitás - a csodákhoz is, ez bizonyos szintenként nő… akik jelenleg a 30-as szinten vannak is meg kell majd állniuk a csodahúzásban, amikor mi (remélhetőleg) gond nélkül építeni fogjuk tovább megállás nélkül…
- Minden csodafalu más állapotban került a gazdájához… így azokat először is rendbe kell tenni a csodaépítéséhez, de ezt már említettük.
- Tekercsek: a szövetségünk 3 db tekercset szerzett meg, nem 1-et, vagy 2-t.
A további félreértések elkerülése a végett az FWS jelentése: Force – Wasabi – SIFI, így vagyunk egy szövetségi rendszerben.

Az elkövetkezendő időszak talán még nehezebb lesz, mint az eddigiek: fontos, hogy megértsétek, az hogy más csodája magasabb szinten van, mint a miénk, még nem jelenti, hogy ők fognak nyerni. Ideillő a mondás: az nevet, aki a végén nevet.

A végjáték nemcsak a búza, a védők és a katonák harca, de az idegeké és a türelemé is. Ezért legyetek szívesek továbbra sem lankadni a búzaküldésben és az aktivitásban sem!
Sokan lenézik a búzaküldést, mint feladatot, mert monoton, de ez a legfontosabb része az egésznek: e nélkül nincs védelem, nincs építés, nincs fejlesztés. Búza nélkül nincs semmi!

Hála egy pár lelkes szervezőnek és résztvevőnek: az ellen csapatai és falvai fokozatosan fogynak!
Szóval csak így tovább emberek, nem adhatjuk fel, ha már eddig eljutottunk!

Mivel rengeteg támogatás jön folyamatosan a csodákba, de búza kevesebb – a napokban néhány védőt visszaküldünk a csodákból.

És ne feledjétek: HAJRÁ SIFI!

Üdvözlettel,
SIFI Vezetőség

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sifihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr20649114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása